Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Har du glemt dit kodeord?

BØRNEGOSPELKOR

Børnegospelkoret er kor for børn på den sjove måde med glade rytmer, fest og farver, og med bevægelse der når helt ud over scenekanten.

Koret er for børn i 1.-6. klasse, og der er altid plads til flere.

Koret øver i efteråret 2017 om torsdagen kl. 15.30-16.45. Det foregår i konfirmandstuen i Ringive, og det bliver vores nye, dygtige organist, Britta Sauermilch, der leder koret. Første øvegang er torsdag d. 7. september.

Det er gratis at være med i koret, og børnegospelkoret medvirker ved 'Ulvetime' onsdag d. 8. november kl. 17.00 i Ringive Kirke og ved en børnegudstjeneste i adventstiden.

Har du lyst til at være med, så kontakt sognepræst Jakob Legarth for at høre nærmere, eller duk bare op.

HERUNDER KAN DU SE OG HØRE DE SEJE BØRNEGOSPELBØRN - VIDEOERNE ER FRA FASTELAVN 2017 OG ADVENT 2014.

Næste gang børnegospelkoret medvirker er til børnegudstjenesten tredje søndag i advent (17. dec.) kl. 11.00 i Langelund Kirke.